Fietsen als verbindende schakel

Steeds meer bedrijven dragen de gezondheid en het welzijn van de medewerkers hoog in het vaandel. En dat is alleen meer toe te juichen! Een teambuilding op de fiets aanbieden aan je medewerkers zorgt niet alleen voor een unieke dynamiek, maar ook voor gezonde en fitte medewerkers! Bovendien mag je de impact op de teamgeest niet onderschatten. Een sportieve uitdaging en een gemeenschappelijk doel zorgt voor onderlinge motivatie, hechtere banden en een ‘can do’ mentaliteit bij de medewerkers!

Op zoek naar een unieke sportieve teambuilding of incentive die echt verbindt en waar er nog lang wordt over nagepraat? Ronde-Vous biedt twee vaste programma’s aan, maar kan ook iets op maat van jouw team of bedrijf uitwerken! Een paar voorbeelden: Een dag met je team op de fiets en nagenieten van een heerlijke BBQ en wellness? Enkele dagen samen er op uit in de Vlaamse Ardennen langs het parcours van de talrijke voorjaarsklassiekers? Een groot doel waar we gedurende langere periode samen naartoe werken? Of liever met een waar bedrijfspeloton de Ronde van Vlaanderen rijden, inclusief omkadering en begeleiding? Het kan allemaal!

Bij Ronde-Vous primeert de fun-factor. We houden dan ook rekening met het niveau van iedere deelnemer.

Smeer die benen maar in, de fietsen staan al klaar!

FORMULES

VLAAMSE KLASSIEKER

De Vlaamse Ardennen vormen het decor voor deze dag met jouw team. De bidons gevuld, de volgwagens paraat en de banden opgepompt. Start!

Een dag lang trekken we er als een echte wielerploeg op uit en ontdekken we alle aspecten van deze unieke omgeving. Zowel de leuke stukjes als de pittige hellingen.

BASECAMP

Jullie team heeft sportieve ambities en wil starten met fietsen? Geweldig! Maar hoe beginnen jullie hieraan?

Wij voorzien een tweedaagse teambuilding waarin we elk belangrijk aspect om te starten met deze fantastische sport toelichten! Wedden dat de teamspirit nóg beter is dan ooit tevoren?

OP MAAT

Liever een unieke teambuilding op maat? Of op zoek naar een leuk event voor klanten? Of wil je graag een fietsincentive organiseren voor het bedrijf? Wij hebben tal van leuke ideeën en concepten die we allemaal kunnen aanpassen aan jullie wensen!

Ronde-Vous denkt graag met jullie mee om een onvergetelijke ervaring te organiseren!