OVER RONDE-VOUS

In het professionele leven is de kracht van een goed netwerk niet te onderschatten. Praten met peer professionals leidt makkelijker tot nieuwe inzichten en nieuwe klantenrelaties dan welk ander medium ook. Maar waar ontmoet je elkaar? Het standaard etentje of het zoveelste saaie netwerkmoment in een of andere seminarieruimte: het is niet meer van deze tijd.

We hebben het allemaal druk en we willen onze tijd zo efficiënt mogelijk besteden. Bij Ronde-Vous koppelen we dan ook het nuttige aan het aangename: we netwerken terwijl we fietsen.

Samen fietsen werkt als een katalysator en basis voor vriendschap tussen individuen. Maar het wordt ook steeds meer erkend als een goede manier om duurzame, professionele relaties uit te bouwen. Terwijl je fietst, beoefen je een gezamenlijke passie. Dat alleen al leidt tot leuke, informele gesprekken over de nieuwste fietstrends, de leukste routes, enz. Heel makkelijk en spontaan gaan deze babbels over in zakelijke interesses en bezigheden. In deze ongedwongen sfeer ontstaan boeiende samenwerkingen en verrassende ervaringsuitwisselingen.

Ronde-Vous biedt je een georganiseerd platform om te fietsen en te netwerken: cycle, meet, connect. Op regelmatige basis organiseren we events, die telkens een combinatie zijn van een fietsrit en een relevante inhoudelijke sessie. Op die manier willen we de basis vormen voor een hecht netwerk.

By the way: de naam Ronde-Vous is een woordspeling, afgeleid van de Franse term ‘rendez-vous’, wat ‘ontmoeting’ betekent. ‘Rendez’ werd vervangen door ‘Ronde’, wat uiteraard verwijst naar de vele rondes die het wielrennen rijk is, met de Ronde van Vlaanderen op kop.

Teambuilding op de fiets

Steeds meer bedrijven dragen de gezondheid en het welzijn van de medewerkers hoog in het vaandel. En dat is alleen maar toe te juichen! Een teambuilding op de fiets aanbieden aan je medewerkers zorgt niet alleen voor een unieke dynamiek, maar ook voor gezonde en fitte medewerkers! Bovendien mag je de impact op de teamgeest niet onderschatten. Een sportieve uitdaging en een gemeenschappelijk doel zorgt voor onderlinge motivatie, hechtere banden en een ‘can do’ mentaliteit bij de medewerkers!

Ronde-Vous organiseert teambuildings op de fiets in verschillende formules of volledig op maat.

Zien we u binnenkort rijden in ons peloton?

KIM DELBEKE

NICK CELIS

Kim Delbeke en Nick Celis van Ronde-Vous